WENA (logo)

Labák III-6.výjezd

24 / 03 / 2016

​Ve čtvrtek míříme se Zákořem do Černýho Bivaku. V Liberci nabíráme Foxera a svištíme. Počasí nám dává čočku. V Chrastavě kroupy bičujou kapotu a je nám do breku. V Rynolticích se to zlepšuje, dokonce je suchá silnice, ale na Práchni zase peklo. No nic, s počasím a stárnutím nic neuděláš takže pokračujem až na místo určení.

 Bivak je překvapivě lepší než minule. Jsem úplně v horečce jak to půjde. Nějaký kilo jsem od minule shodil, režímek poctivě dodržoval takže po lehkym rozlezu to du pražit rovnou do Sicka. Leze se mi o 100% líp a vymejšlim parádní metodu pro klíčovej krok první půlky bouldru Sick of Sunshine. Je jasno, že ten mě už nezastaví a zkoušim lízt od začátku. Dostávám se až do dobrejch chytů na hraně a mám radost. Napojuju se tim pádem do Sanšajnu a znamenná to, že mám Sick na 3 části. Do boule nejsem sice schopnej v kuse skočit, ale je začátek moji bouldrový sezóny, takže good.

 Když mám pauzu, sleduju Zákoře, kterej se snaží opět zdrtit Mourka 8A. Začátek dává v ultrakontrole, dolejzá do madla Dekra, rozpaž do čerňáku na pohodu, ale když má dát patu, padá na zmrzlý ruce. Takzvaně hrábě. No nic. Bouldr je prostě dlouhej jak prase a graduje na konci.

 Mezitim se nachystal Foxer a vyráží do projektu Harapan. Leze se spodem zprava doleva jako Tiumen, ale na konci se de nahoru přes Šluka respektive Dlouhej Kouř do Topu Bílýho traverzu. Foxer drtí se strašnou převahou každej krok. Bohužel před závěrečnou pasáží dělá malou chybu v programu a jelikož se leze těsně nad šutrem, stojí ho to minidotyk kamene. Okamžitě na to sere i když to byl mikrodotyk. Jinak to ale ani nejde.Škoda, měl to rozjetý skvěle.

Jdu ladit skok do boule, kterej je samostatně v cajku, pokračuju a už chytám dírku, ale patošpička mi nedrží jak by měla, takže pápá. Ještě se snažím vyzkoušet skok z dírky a lišty doleva, ale lišta na pravačku je vlhká a prostě nedrží. Samozřejmě je to průjmácká výmluva, ale na něco to svézt musím. Z mý strany to je dnes vše, trochu mě bolí loket, tak na to kašlu.

 Kluci ještě drtěj novej bouldr s názvem Mrzák za 7C+, ale jsou čtyři odpoledne a nabobtnalý ruce se už nechtěj moc držet takže balíme a jedem dom.