WENA (logo)

Szklarska Poreba VII.-51.výjezd

24 / 08 / 2016

​Dnešní den jsem nemusel jít do práce, protože mě od sedmý ráno čekaly psychotesty kvůli řidičáku. Naplánoval jsem teda výjezd do Poreby s cílem konečně zbombit dreamline s názvem Czech Star a klasou 8A+. Na testech naštěstí zjistili, že nejsem magor, mohl jsem tím pádem vyrazit do Polska.

Pod strop jsme dorazili kolem druhý, naštěstí byl celej už ve stínu, protože všude kolem panoval asi čtyřicetistupňovej hic. Na místě už lezl nějakej Polák, přihodil jsem teda matice k těm jeho a šel se rozhejbat do madel. Rozhejbání je to o hovně takže jsem hned zahájil kosbu a zopakoval si první část bouldru. Tření nebylo nic moc, ale ani žádnej průser. Hned jak jsem prolezl jedničku, zahájil jsem opakování klíčovýho skoku. První tři pokusy jsem nemohl trhlinu naskočit správně, ale čtvrtej už byl skoro a pátej se mi podařilo fakera trefit a uviset. Nahoru jsem se nesápal, protože se mi nechtělo plácat sílu a místo toho jsem naladil foťák a dal rest.

Asi po čtvrt hodině jsem si řek, že dám první seznamovací pokus. Jedničku jsem tak nějak překomíhal, ruce v madle porovnal, lišta good a už jsem to pálil do škudliny....a HA! koneček fakeru se mi podařilo klemnout. Chvíli jsem myslel, že spadnu, ale hned jak jsem vrátil trochu nohy a poskočil, faker se klemnul jak idiot a bylo jasný, že z něj nevylítnu. Zbejvá mi už pár kroků - shiiit, řikám si a snažim se co to dá, už v odtlaku mi ale kurevsky natejká a závěr bitkařim, protože je jasno, že druhej pokus po týhle řežbě už nedám. Vyplácí se a nakonec to vybojuju až nahoru YEES!!!!!!!! Mám radost jak svině, takovou dobu jsem myslel, že je tenhle bouldr pro mě unreal a teď konečně stojim nahoře. Bylo to samozřejmě se štěstím, ale i to se počítá. Posléze ještě nevěřícně čumim na video, ale všechno je nahraný takže se to fakt stalo......MRDA!

Dávám pak ještě rest během kterýho přichází Zákoř a zkouší jeden ze svejch  místních projektů. Vypadá to na slušnej pekel, což zjišťuju hned jak dám testovací nález. Nejsem schopnej pořádně udělat ani krok a to se v místech, který se snažim rozkódovat člověk octne až když v podstatě vyleze celou Czech Staru=s pořádnejma konvema. Prostě pekel a další meta......

Následně už nemá smysl už tak zubožený tělo víc drásat, tak balíme a jedem dom.